Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2111 niezalogowanych)
4 Posty
Łukasz Wcisło
(Luk85)
Wiking
Walcie się na ryj jebani frajerzy!!! Choloto nie z tej ziemi!!! Niedowartosciowane ofiary losu!!! Zamiast pracować,to ublizacie innym i co gorsza czerpiecie z tego satysfakcje!!! Niech was pieklo pochłonie nieszczęśliwi ludzie!!! Tyle mam wam do powiedzenia...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
scottadkins85 napisał:
Walcie się na ryj jebani frajerzy!!! Choloto nie z tej ziemi!!! Niedowartosciowane ofiary losu!!! Zamiast pracować,to ublizacie innym i co gorsza czerpiecie z tego satysfakcje!!! Niech was pieklo pochłonie nieszczęśliwi ludzie!!! Tyle mam wam do powiedzenia...oooooooooooo ja pierdole, juz dawno tak nie zaplułem monitora jak teraz, kolego ja jestem w tym momencie po 6ciu godzinach pracy i mi wystarczy, mam wolne do 1am,

coś taki nerwowy? twojej dupeczce robotke nagramy a ty masz tu cos
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
scottadkins85 napisał:
Walcie się na ryj jebani frajerzy!!! Choloto nie z tej ziemi!!! Niedowartosciowane ofiary losu!!! Zamiast pracować,to ublizacie innym i co gorsza czerpiecie z tego satysfakcje!!! Niech was pieklo pochłonie nieszczęśliwi ludzie!!! Tyle mam wam do powiedzenia...

Chwile na forum i juz bluzgi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Huh....ostro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Lindemans napisał:
Huh....ostro

Najwidoczniej musi byc sfrustrowany i poddenerwowany, albo oczekiwal czegos innego?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
A Ty bys nie byl sfrustrowany, gdybys na slub nie mial ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
145 Postów
Zenek Sprochenek
(Optimus_Anihilacja)
Stały Bywalec
scottadkins85 napisał:

Pewnie sie wkerwil, ze to diva bedzie miala przyjemniejsza robocine. Nie przejmuj sie chlopowino, forum miesci szerokie spektrum osobnikow. Jest tu temat "gej w bergen" Moze tam szukaj rozwiazania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Lindemans napisał:
Huh....ostro niezła "jadka", nie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Lindemans napisał:
A Ty bys nie byl sfrustrowany, gdybys na slub nie mial ?

Pewnie bylbym, ale slub mam juz za soba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
No i tym optymistycznym akcentem....Każda okazja do dowalenia komuś jest dobra, nawet brak okazji też jest okazją! Jak mawiał mój kolega z poważnym problemem alkoholowym.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok